Ejendomsservice

Hvis du lader al service om ejendomsservice og viceværtfunktion, er du garanteret en effektiv løsning og en økonomisk besparelse.

​Lad os stå for ejendomsservice

Hvis du lader al service om ejendomsservice og viceværtfunktion, er du garanteret en effektiv løsning og en økonomisk besparelse, eftersom vi kun er der I det tidsinterval, du ønsker

​På den måde slipper du for at have en vicevært tilknyttet hver eneste dag, hvilket i langt de fleste tilfælde heller ikke er nødvendigt.

Vicevært og Ejendomsservice i Nimtofte på Djursland

Hos AL Service ApS har vi stor erfaring med ejendomsservice og en lang række forskellige viceværtopgaver. Hvad enten det er trappevask, fejning, fremvisning af lejlighed, flytteeftersyn eller noget helt andet, kan vi stille vores ekspertise til rådighed. Er der ting i lejligheden, som skal fikses, og som vi ikke selv kan klare, har vi et tæt samarbejde med dygtige håndværkere, der kan stå inde for samme høje kvalitet som os selv.

Kontakt din lokale vicevært for mere information om ejendomsservice

Står du og mangler en vicevært? Så kontakt AL Service ApS. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på ejendomsservice til din ejendom. Ring til os på telefon 41 42 16 57 så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Se billeder nedenfor.