Have- og anlægsarbejde

Professionel haveservice til alle typer opgaver.

Havearbejde med fokus på et smukt og harmonisk resultat

​Skal du have hjælp til havearbejde, er AL Service ApS det oplagte valg. Vi er beliggende i Nimtofte, men har også mange kunder fra bl.a. Grenå, Kolind og resten af Djursland.

Gennem mange år har vi varetaget en bred vifte af havearbejde for vores mange forskellige kunder, som har set fordelen ved at lade en professionel fagmand tage sig af projektet.

Vi er specialister i havearbejde og især haveanlæg – vi udfører anlægsarbejde, der tilpasses de eksisterende omgivelser med niveauforskelle og bestående haveanlæg. Dermed opnås et smukt og harmonisk resultat, der skaber harmoni mellem nyt og gammelt.

Professionel haveservice til alle typer opgaver

Vi ved alle, at havearbejdet ofte ikke er det, man ser mest frem til. Nogen har ikke tid, og andre må erkende, at alderen ikke rigtig rækker til det længere.

Her kan AL Service ApS være behjælpelig. Vi klarer alt fra græsslåning og lugning, til klipning af hæk, beplantning, fræsning og træbeskæring.

Kort sagt tager vi hånd om alle typer vedligeholdelsesopgaver inden for haveservice-faget.​

Kontakt os for mere information om havearbejde

Vi udarbejder gerne en fast aftale, hvor vi kommer, når du ønsker det. På den måde er du sikker på, at haven altid er pæn og vedligeholdt.

Ønsker du at høre mere om vores priser på havearbejde eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 42 16 57 eller på e-mail alservice@mail.dk.​

Vil du se billeder af vores arbejde?

På nedenstående fotos, kan du se et eksempel på at ny belægning tilpasses den eksisterende belægning. Opgaven blev udført som en overraskelse til fruen i huset, mens hun var på ferie – hokus krokus!​